- 230 gr (8 ounces) mantar (ince doğranmış)
- 3 yemek kaşığı tereyağ (erimiş)
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 yemek kaşığı baksanız sirke
- 4 büyük diş sarımsak (rendelenmiş)
- 2 yemek kaşığı maydanoz (ince doğranmış)
- 1 yemek kaşığı yeşil soğan (ince doğranmış - tarifin orijinalinde chives)
- 1/2 yemek kaşığı karabiber (ben beyaz biber kullandım)
- tuz
- 1/4 kupa rendelenmiş parmazan peyniri
Yapılışı
1- Doğranmış mantarları fırın tepsisine dizin. Üstüyse gelmelerinden endişelenmeyin çünkü mantarlar pişince çekecek.
2- Fırını 400 derece Fahrenheit’a ayarlayın.
3- Parmazan peyniri dışındaki malzemeleri iyice karıştırın ve mantarların üzerine sürün.
4- 400 derece Fahreinheit fırında 10-15 dakika pişirin.
5- Mantarları servis tabağına alıp üzerlerine parmazan peyniri serpin.
Comments
Post a Comment