Sebze Corbasi

 4 kisilik

- 1 corba kasigi kuru fasulye
- 200 gr patates (iri dogranmis)
- 150 gr pirasa (dilimlenmis)
- 200 gr havuc (dogranmis)
- 10 su bardagi su
-1 defne yapragi
-1 tutam maydanoz (kiyilmis)
-150 gr misir konservesi (yada dondurulmus tane misir)
- 200 gr tavus gogus eti (kup seklinde dogranmis)

Yapilisi

  1.  Fasulyeyi bir gece onceden islatin. 10 bardak kaynar suda fasulye ve sebzeleri kisik ateste yaklasik 1.5 saat pisirin.
  2. Fasulyeler yumusayinca defne yapragini, maydanoz, misir ve tavugu ekleyin. Tuz ekip kisik ateste 20 dakika pisirin.
  3. Servis yapmadan once icindeki patatesleri catalla ezin. Corbanin yogunluguna gore sicak su ekleyip karistirin. Kizarmis ekmek parcalariyla sicak servis edin.

Comments