4 kisilik
- 1 corba kasigi kuru fasulye
- 200 gr patates (iri dogranmis)
- 150 gr pirasa (dilimlenmis)
- 200 gr havuc (dogranmis)
- 10 su bardagi su
-1 defne yapragi
-1 tutam maydanoz (kiyilmis)
-150 gr misir konservesi (yada dondurulmus tane misir)
- 200 gr tavus gogus eti (kup seklinde dogranmis)
Yapilisi
- 1 corba kasigi kuru fasulye
- 200 gr patates (iri dogranmis)
- 150 gr pirasa (dilimlenmis)
- 200 gr havuc (dogranmis)
- 10 su bardagi su
-1 defne yapragi
-1 tutam maydanoz (kiyilmis)
-150 gr misir konservesi (yada dondurulmus tane misir)
- 200 gr tavus gogus eti (kup seklinde dogranmis)
Yapilisi
- Fasulyeyi bir gece onceden islatin. 10 bardak kaynar suda fasulye ve sebzeleri kisik ateste yaklasik 1.5 saat pisirin.
- Fasulyeler yumusayinca defne yapragini, maydanoz, misir ve tavugu ekleyin. Tuz ekip kisik ateste 20 dakika pisirin.
- Servis yapmadan once icindeki patatesleri catalla ezin. Corbanin yogunluguna gore sicak su ekleyip karistirin. Kizarmis ekmek parcalariyla sicak servis edin.
Comments
Post a Comment